ACTUALITAT  

El València CF ha presentat un recurs de cassació contra la sentència del TSJ

Per Mauro Pérez · 27 Maig, 2024

El València CF ha decidit recórrer en cassació la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ). La decisió s’ha pres just un dia abans de que expirara el termini legal per a presentar este recurs, demostrant la determinació del club a continuar la batalla legal.

El principal argument del València CF per a presentar el recurs és que la sentència del TSJ és “arbitrària e il·lògica”. Segons el club, la decisió judicial podria haver pres mesures menys greus i consideren que la sentència no és proporcional en relació amb els fets en disputa. Aquestes afirmacions reflecteixen la ferma convicció del València CF que la justícia no ha sigut equitativa i que s’han de reconsiderar les decisions preses pel TSJ.

El recurs de cassació és un procés judicial en el qual se sol·licita la revisió d’una sentència per part d’un tribunal superior. En aquest cas, el València CF busca que el seu cas siga reconsiderat pel Tribunal Suprem, amb l’esperança d’obtindre una decisió més favorable als seus interessos.

El València CF confia que el Tribunal Suprem durà a terme una revisió justa i detallada del cas, la qual cosa podria obrir la porta a una resolució més favorable. El procés de cassació no sols implica la revisió de la sentència del TSJ, sinó també la possibilitat d’establir nous precedents legals que podrien influir en futurs casos.