ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València rebrà una de les variables de la venda de Rodrigo Moreno

Per Pablo Marquez · 23 Maig, 2022

El Leeds United va ser capaç de salvar-se en l’última jornada de lliga de la Premier League. L’equip anglés ha tingut una temporada molt complicada en la qual va eixir Marcelo Bielsa a meitat de la temporada. Finalment, el Leeds ha aconseguit els resultats necessaris i la pròxima temporada jugarà en la màxima categoria del futbol anglés. 

El València rebrà tres milions d’euros

Pel que respecta al València CF, el club de la Capital del Túria aconseguirà beneficis econòmics gràcies al resultat del Leeds. Una de les variables en la venda de Rodrigo Moreno suposava rebre diners si el Leeds United era capaç de mantenir la categoria a final d’esta temporada. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, el València rebrà tres milions d’euros. Cal recordar que el club valencià va acordar amb el Leeds la venda de Rodrigo Moreno a canvi de trenta milions d’euros més deu en variables. Una d’estes variables era esta. Per tant, el València comptarà amb uns diners que no esperava. 

S’espera una temporada molt complicada. El club de la Capital del Túria necessita vendre per a poder quadrar el seu pressupost. Estos milions rebuts per Rodrigo Moreno ajuden, però no són suficients per a la reconstrucció que necessita el València CF si vol tornar a Europa els pròxims anys.