La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València rebrà 58.250 euros per Andreas Pereira
,

El València rebrà 58.250 euros per Andreas Pereira

COMPARTIR

Anglaterra és el país on més s’està menejant el mercat de fitxatges. Equips com el Manchester City ja han realitzat diverses operacions, però la Premier no està ‘on fire’ tan sols per les compres, també per les transaccions que es realitzen entre ells: probablement la de Raheem Sterling al Chelsea és la que més ha sorprés.

58.250 euros

Ara bé, hi ha un altre fitxatge que d’alguna manera interessa al València: Andreas Pereira al Fulham. Les xifres encara no són oficials, però s’estima que s’ha pactat en un preu de 10 milions d’euros, per tant, el València rep una quantitat de 58.250 euros, ja que li correspon un 0,5% de la transacció per la “solidaritat FIFA”.

La seua aventura al club che

Lògicament, no és una xifra que resolga cap problema financer del club, però sí uns diners que el València no contemplava. Pereira a la seua etapa amb la camiseta blanquinegra va gaudir d’un gran any a l’àmbit col·lectiu, però no acabà de traure la seua millor versió. De fet, tan sols marcà un gol en tota la temporada: aquell golàs davant el Betis que ficà el 3-6 al Benito Villamarín.

El Fulham

Ara, al Fulham vol demostrar el seu nivell, que és molt. L’equip anglés ha tornat esta temporada a la Premier League i vol fer un projecte seriós per a deixar de ser un “ascensor”, ja que cada temporada baixa a segona i novament puja. Andreas Pereira és un dels escollits perquè açò no torne a passar.