ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València reactiva l’opció Diawara

Per Miguel Castells · 20 Abril, 2022

Sabedor de la seua situació financera, el València ja ha començat a planificar el mercat d’estiu d’esta temporada, ja que ha d’aprofitar totes les oportunitats de mercat que es presenten i avançar-se als altres equips interessats. En este context, hi ha un futbolista que sempre torna a sonar amb força: Diawara, i segons Golsmedia Comunitat Valenciana, el València no ha perdut l’interés en ell.

Comissió per la cessió

El futbolista que milita actualment en la Roma no té minuts amb José Mourinho, qui ja li comunicà que no comptava amb ell, i és per això que vol eixir el més prompte possible del club italià. Ja a gener, el club che estigué prop de fer-se amb els seus serveis, però la comissió que volien cobrar els agents per la seua cessió dificultava la seua arribada a l’equip de Bordalás.

Canvi de representants

No obstant això, s’ha donat a un canvi a esta situació, i és que Diawara ara té nova agència de representació: ROOF. Són els agents de futbolistes com Ter Stegen o Mané, però principalment de Naby Keita, migcampista del Liverpool, que va ser qui va convéncer a Diawara per a realitzar este canvi professional.

Un “6”

Així, en estiu el València tornarà a la càrrega per a incorporar en qualitat de cedit al migcampista de la Roma. Bordalás continua convençut que necessita un “6”. L’arribada de Moriba, sumada als cinc centrals han frenat d’alguna manera la sagnia defensiva que travessava el València, però per a l’entrenador alacantí encara no és suficient, i este estiu vol incorporar a un migcampista defensiu. El València i Diawara, condemnats a entendre’s un mercat més.