ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València publica un vídeo amb tot el que no has vist de la victòria a Elx

Per Marc Santiago · 25 Abril, 2023

El diumenge passat el València es va enfrontar a l’Elx en un partit on els de Baraja van aconseguir els 3 punts fora de casa  per primera vegada en tot el que portem de 2023. Va ser un partit relativament còmode, on l’equip il·licità no va crear realment cap perill i on el València va saber gestionar els esforços i va saber controlar el joc al seu gust.

Però el més a destacar d’aquest dia va ser el desplaçament dels aficionats valencianistes que viatjaren a Elx per acompanyar l’equip i que donaren un suport incondicional, tant dins com fora de l’estadi Martínez Valero. 

Vora 5.000 aficionats van estar cantant, animant i disfrutant de la victòria del seu equip, gest que els jugadors agraïren molt i que compensaren a l’eixida de l’equip del camp per a anar a l’autobús de tornada, signant, fent-se fotos amb els aficionats i inclús conversant amb ells.

A més es notava el desfogament dels jugadors i cos tècnic al trencar la mala ratxa que portava l’equip i que van fer que la celebració d’aquesta victòria fora gran, inclús arribant al punt on Miguel Ángel Corona i la mateixa Lay-hoon baixaren als vestidors per a felicitar als jugadors, cosa que no s’havia produït en tota la temporada.

L’equip ara rebrà el dijous a Mestalla al Real Valladolid, altre equip que està en la lluita per la salvació i que a més aplega en una bona dinámica de victòries i de bones sensacions. Els de Baraja hauran de competir i de demostrar que el València vol continuar sent un equip de primera.