ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València publica tota la informació per als aficionats que es desplacen a Vigo amb autobús

Per Marc Santiago · 12 Maig, 2023

El València CF acaba de fer pública tota  la informació relacionada amb l’eixida en autobús per als aficionats que tenen entrada per al partit d’aquest diumenge a Vigo, on el València intentarà sumar 3 punts molts importants de cara a la recta final de la temporada.

– El València CF es farà càrrec del cost d’autobusos (viatge d’anada i volta) i assegurances individuals de viatge fins a esgotar entrades.

– El desplaçament des de València a Vigo es durà a terme durant la nit del dissabte 13 de maig. Els autobusos eixiran des del Camp de Mestalla (Avinguda d’Aragó) a les 21.45 del dissabte i arribaran a Vigo en el matí del diumenge. Hauràs de presentar-te en la façana de l’estadi que dona a l’Avinguda d’Aragó a les 21.20 hores del dissabte 13.

-A la volta, els autobusos en direcció a València eixiran res més finalitzar la trobada des de l’Estadi Abanca Balaídos.

-Si viatges amb autobús, no podràs canviar-te d’un autobús a un altre durant el desplaçament. Hauràs d’anar sempre en l’autobús que se t’ha assignat.

-Per seguretat i pel fet que cada persona està assegurada individualment en aquest viatge, tot aquell que no dispose d’una reserva d’autobús al seu nom no podrà viatjar. Hauràs de presentar el teu DNI i la teua entrada havent de coincidir el nom tots dos documents (entrada + autobús) per a viatjar en l’autobús. No es faran canvis de nom ni devolució de les entrades.

– Reservant la teua plaça d’autobús et compromets a utilitzar-la. En cas contrari, en futurs desplaçaments el Club podrà no acceptar la teua sol·licitud de reserva. Si per qualsevol motiu no pogueres acudir finalment preguem que se’ns comunique abans del divendres 12 de maig a les 12.00 hores.

– Els menors d’edat no podran viatjar sense l’acompanyament d’un major d’edat. En cas que sigues menor d’edat i no vages acompanyat del teu pare, mare o tutor legal, hauràs d’entregar l’autorització a través de contact.valenciacf.com abans del dissabte 13 de maig a les 20.00 hores juntament amb la fotocòpia del DNI del teu pare, mare o tutor legal indicant a més qui es farà càrrec de tu durant el desplaçament i la fotocòpia del DNI d’aquesta persona.

-No està permesa l’entrada de bombos o qualsevol tipus de megafonia a la graderia visitant de l’Estadi Abanca Balaídos.

-Si acudeixes a l’estadi amb la teua pancarta, aquesta haurà de ser sempre d’una grandària inferior a 3x2m.