ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València publica el preu de les entrades davant el Nottingham Forest

Per Pablo Marquez · 21 Novembre, 2022

El València ha planificat el pròxim mes mentre es disputa el Mundial de Qatar. El club de la Capital del Túria ha decidit que no farà cal gira internacional com sí que ha fet el Reial Betis. En lloc d’això, el club che disputarà cinc amistosos en València.

Un d’eixos partits es disputarà a l’estadi de Mestalla. Ara mateix, el València ha escollit la data per a eixe enfrontament. El club che jugarà davant el Nottingham Forest en Mestalla el pròxim setze de desembre a les set i mitja de la vesprada.

El preu de les entrades

Ara mateix, el València acaba de publicar a través de les seues xarxes socials el preu de les entrades per a este amistós davant el Nottingham Forest. El club che ha ficat les entrades més barates en huit euros per als abonats i les més cares en setze. D’altra banda, les persones que no tenen l’abonament de temporada tindran uns preus des de dotze euros fins a vint-i-quatre. 

Les entrades es podran adquirir a partir de hui, dilluns 21 de novembre, fins al mateix dia de la trobada. El partit no està inclòs en l’abonament, però els Socis VCF podran comprar fins a dues entrades amb un preu especial.

Els Socis Abonats de la Graderia d’Animació podran comprar entrades d’esta graderia amb identificació prèvia. Així mateix, la venda en esta graderia estarà restringida als socis d’esta.

Emocions especials

Com es tracta d’un partit commemoratiu de l’estadi de Mestalla, el València ha informat que hi haurà sorpreses eixe dia a l’estadi. Per tant, haurem d’estar pendents per si el club ha preparat algun acte o event per a celebrar el centenari de Mestalla.