ACTUALITAT  

Javi Guerra espera una nova oferta de renovació mentre rep l’interès d’estos dos grans d’Europa

Per Alejandro Fernandez · 19 Abril, 2023

La derrota en lliga contra el Sevilla va deixar una bona notícia al València. Javi Guerra va debutar als seus 19 anys amb el primer equip del València i va deixar bones sensacions durant el temps que va estar en el terreny de joc. El futbolista portava des de febrer convocat per Baraja, esperava la seua oportunitat des de la banqueta, i el seu debut esperat va agradar al cos tècnic.

El club valencianista ja ha pres la decisió de renovar a una de les joies del Mestalla que acaba contracte al juny de 2024. Com va avançar Tribuna Deportiva, el club li va fer una primera oferta per a renovar, però el futbolista valencià la va rebutjar a l’espera que es milloren les condicions salarials i esportives, però amb la intenció d’estar més anys al València.

El València està disposat a oferir una nova oferta de renovació a Javi Guerra que millore les condicions estipulades de la primera, segons ha informat Relevo. El mitjà apunta que aquesta segona oferta està esperant l’aprovació del màxim accionista, Peter Lim. El jugador ha rebut l’interés del Reial Madrid i del FC Barcelona per a incorporar-lo en els seus respectius filials, però la intenció del jugador és quedar-se al València.

En el passat mercat d’hivern, diferents clubs de la Segona Divisió com l’Albacete i el Mirandés volien incloure a Javi Guerra en les seues files, però el jugador s’ha mantingut en l’entitat valencianista, jugant l’ascens amb el filial i esperant la seua oportunitat amb el primer equip, que va arribar en l’últim partit contra el Sevilla.

El futbolista va arribar al València procedent del Vila-real, però la proposició del club de Mestalla no la va poder rebutjar. Javi Guerra va triar el València perquè el club li va prometre que l’ajudaria a arribar al primer equip, i també perquè el seu pare va jugar en el filial valencianista.