ACTUALITAT  

Pablo Gozálbez, prop de fitxar pel Arouca de la Primera Divisió Portuguesa

Per Mauro Pérez · 11 Juny, 2024

El mitja punta valencianista Pablo Gozálbez està a un pas de convertir-se en nou jugador del Arouca, equip de la Primera Divisió portuguesa. Les negociacions entre el club lusità i l’entorn del futbolista han avançat de manera significativa en els últims dies, i tot indica que l’operació es concretarà en breu. Tant Gozálbez com el València CF estan d’acord que la millor opció per al jugador és posar rumb a Portugal, mentre que el Arouca està disposat a fitxar-ho en propietat.

Les condicions de la contractació ja estan pactades entre el Arouca i Gozálbez. Per part seua, el València CF cerca mantindre un cert control sobre el mitja punta . Entre les opcions sobre la taula està la possibilitat d’incloure una clàusula de recompra o conservar un percentatge significatiu dels drets del jugador, entre el 20% i el 30%, amb dret de tanteig. No obstant això, en termes econòmics actuals, el club portugués no desemborsarà una quantitat rellevant, tal i com ha informat Nacho Sanchis per a Relevo.

El València CF no pretén posar obstacles a l’eixida de Gozálbez, buscant replicar una estratègia similar a la que van utilitzar amb Fran Navarro. Navarro va eixir gratis al Gil Vicente, amb els che mantenint el 30% dels seus drets, la qual cosa va resultar en un ingrés de 1,8 milions d’euros quan va ser venut al Porto. Gozálbez, qui té contracte amb el València fins a 2025, tenia una clàusula d’extensió automàtica de tres anys si s’integrava al primer equip, però totes les parts han acordat que el millor és la seua eixida.

L’operació, mancant confirmació oficial, sembla estar en la seua etapa final i prompte s’espera l’anunci formal del fitxatge de Gozálbez pel Arouca.