ACTUALITAT  FITXATGES  

El València pretén fitxar a Luís Rioja abans de juliol

Per Joan Marc García · 06 Juny, 2024

El València continua avançant en el mercat de fitxatges. Amb l’arribada de Dimitrievski tancada per substituir a Mamardashvili, ahir es van desvelar les avançades negociacions entre el club i l’Esportiu Alabés per al fixatge de Luis Rioja.

Hi ha un acord total amb el jugador, que vol jugar a Mestalla, i la realitat és que ja havia manifestat les seues ganes d’abandonar el club de Vitòria fa uns mesos. Ja en gener el seu nom es va relacionar amb el València, encara que res no era segur en aquell moment.

Ara, les negociacions entre jugador i el club valencianista seguixen avançant i segons ha informat Relevo, en les últimes hores s’han intensificat les converses, i el futbolista està prop de jugar al València. En aquestes converses s’ha establit el salari del jugador (sempre per davall dels 2,5 milions bruts) i la duració del seu contracte (entre 3 i 4 temporades).

A més, el València no vol que l’operació s’allargue en el temps i pretén fitxar al futbolista de l’Alabés abans del 30 de juny, per poder adelantar-se a altres equips interessats en Rioja, com el Betis.