Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València presenta una segona oferta per Saúl

Per Blanquinegres · 27 Gener, 2023

S’acaba el mercat i cada vegada hi ha un menor marge de maniobra per a poder anar al mercat i reforçar a l’equip amb futbolistes que pugen el nivell, una cosa que porta demanant Gattuso des de finals del mes de desembre. Un únic desig del tècnic italià, que mai ha atacat al club, però que després de 27 dies de mercat encara no s’ha complit.

Mentrestant, a nivell esportiu eliminats de la Copa del Rei, eliminats de la Supercopa d’Espanya i a tres punts del descens i sense possibilitat de lluitar per estar a dalt en la taula.

I amb tot això, no es pot afirmar que el club tinga una operació molt pròxima a l’acord. És més, diferents fonts del club asseguren que l’arribada d’un futbolista no es produirà fins al dilluns o dimarts de la setmana que ve. Cal recordar que el dimarts a mitjanit finalitza el període de fitxatges i per tant és la data límit.

En este context, segons ha informat Relevo, el València ha realitzat el segon intent per a tractar d’aconseguir la arribada de Saúl, jugador de l’Atlètic de Madrid. Es treballa en una cessió per als pròxims 18 mesos, i encara que l’operació continua sent molt complicada, no és impossible. El València vol a Saúl i Saúl vol fitxar pel València ja que no compta amb minuts a Madrid.  Però a la qüestió econòmica novament torna a limitar els moviments del club en el mercat. Fa un parell de setmanes, com ja vam comptar en Blanquinegres, que el club de Mestalla va demanar fa dos setmanes una cessió fins a final de temporada i ara es prepara una oferta de cessió per ell de 18 mesos.

En esta segona oferta, el València puja el percentatge de fitxa que estan disposat a pagar, ja que és impossible que el València puga assumir la fitxa completa.

En este sentit, el València renunciaria al jugador de banda ja que és impossible tindre espai financer per a les dos operacions. Eixa renúncia a incorporar un altre futbolista porta al fet que el club blanc-i-negre puga destinar tot el marge financer a Saúl en una oferta que l’Atlètic de Madrid de moment està disposat a escoltar.

Els contactes es duran a terme este mateix divendres i al llarg del cap de setmana coneixerem quant de real és la possibilitat que Saúl puga recalar a València.

Saúl és el primer nom de la llista, encara que no l’únic perquè en les oficines de Mestalla es remenen altres noms com el del danés Philip Billing o Nahitan Nández.