ACTUALITAT  FITXATGES  

El València presenta una nova oferta per Sergi Canós

Per Manel Rumbau · 03 Agost, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford continua mentre el jugador busca eixir del club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València ha presentat una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules.

Amb tot açò, l’operació continua bloquejada de la següent manera. Les opcions passen pel que el Brentford accepte l’oferta del València o fins que des de Mestalla es pose sobre la taula els 500.000 euros que ha posat l’Anderlecht. Aquesta última opció sembla molt improbable, ja que a la negociació jugador-club va quedar establert que el mateix hauria d’arribar gratis a Mestalla.

Nova oferta del València per Canós

Segons ha informat Tribuna Deportiva, el València ha fet una nova oferta al Brentford per tal d’acabar amb l’embolic del jugador valencià. Aquesta, res més lluny de la realitat, augmenta el % d’una futura venda.

Això si, l’oferta no compta amb diners pel mig, ja que Lim no autoritza pagar 300.000 euros per Canós. Ara mateix, el club de Mestalla es troba a l’espera de la resposta per part dels anglesos.