ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València presenta un projecte inacceptable per al Nou Mestalla

Per Miguel Castells · 15 Març, 2022

El Nou Mestalla és un vertader maldecap per a la classe política valenciana i la mateixa ciutat. Després de tindre les obres paralitzades durant 13 anys, feia la impressió que s’havia fet un pas avant important, però res més lluny de la realitat, el club blanquinegre ha presentat un projecte inacceptable que ja ha tingut com a conseqüència les primeres diferències entre el PSOE i Compromís.

El projecte

I és que, segons Golsmedia Comunitat Valenciana, estos són els punts on el projecte del València no s’ajusta al que s’havia demanat:

1- L’estadi no estarà obert les 24 hores els 7 dies de la setmana: probablement este és el punt on més havia incidit Anil Murthy per a assegurar que seria un dels millors projectes d’Europa. No obstant això, per a sorpresa de tots, finalment el Nou Mestalla no comptarà amb este servei de restauració que tant s’havia anunciat. D’altra banda, sí que han deixat un espai per a la futura tenda del club.

2- Reducció del parking: esta reducció es fa amb l’únic objectiu d’estalviar diners. De les 3500 places per a aparcar que havia previst el club tan sols hi haurà 455, totes elles reservades per a treballadors del València, és a dir, el públic general no podrà gaudir d’este parking. Novament, el que es presenta al projecte és distint del que s’havia anunciat.

3- Estadi obert amb lones: el punt més vergonyós. És una realitat que l’estadi no serà el que s’havia plantejat fa quinze anys, però Meriton Holdings vol tapar les parts on no construirà amb lones. Dels 261.000 metres rendibles que té per a edificar, deixarà sense construir a 74.000.

Informe de resposta

La Generalitat Valenciana haurà de presentar un informe contestant a este projecte que ha presentat el València per registre d’entrada, però difícilment serà acceptat, ja que incompleix gran part del que s’havia establit en un principi.