La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València presenta les noves equipacions
,

El València presenta les noves equipacions

COMPARTIR

El València CF ha presentat les noves equipacions de cara a la pròxima temporada. El club de la Capital del Túria ha arpofitat que este any és el centenari de Mestalla per a fer unes camisetes especials de la mà de la marca esportiva, PUMA. 

 

La primera equipació

Esta serà la primera equipació del València la pròxima temporada. Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a prinicipis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com si que ho tenia en la temporada 1922/1923. 

El València tornarà a la senyera

D’altra banda, el València també està pensant en les equipacions secundàries. Per este motiu, segons va informar el periodista Paco Polit, la tercera equipació del València la pròxima temporada serà la senyera. El club valencià tornarà als mítics colors de la bandera de la Comunitat Valenciana, eixa camiseta que tant agrada a l’afició i que podria ser de les més venudes el pròxim any.