ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València presenta el projecte del Nou Mestalla a l’Ajuntament

Per Pablo Marquez · 04 Març, 2022

El Nou Mestalla és un dels principals problemes del València CF. Les institucions públiques estan pressionant a Meriton Holdigns per a acabar l’estadi a mig construir a l’avinguda de les corts valencianes. En un principi, el València té la intenció de reiniciar les obres en setembre de 2022. No obstant això, abans ha de completar una sèrie de passos.

El València intenta obtenir el permís d’obra

Segons ha informat eldiario.es, el València ja ha presentat el seu projecte a l’Ajuntament de València. El club de la Capital del Túria havia d’exposar una idea clara i seriosa per a convéncer a les institucions públiques. D’esta forma, el València intenta conservar l’ATE i els seus privilegis.

Cal recordar que un dels requeriments per a no anul·lar l’ATE era presentar un projecte seriós, fiable i avalat. D’esta forma, el club valencià espera poder avançar en l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes i poder acabar-lo d’una vegada.

A més d’açò, el València CF ja ha iniciat els tràmits pertinents per a obtenir el permís de les obres. La principal idea del club és finalitzar el Nou Mestalla l’any 2024. Per a aconseguir això, el València espera poder iniciar l’obres en el mes de setembre d’este any.

CVC, clau en la financiació del Nou Mestalla

Esta situació s’ha produït gràcies a l’acord de la Lliga de Futbol Professional amb el fons d’inversió CVC, el qual ha enviat diners als clubs espanyols. El València destinarà huitanta milions d’euros de CVC per a acabar el Nou Mestalla i tancar una etapa en la història del club.