+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pregunta per Teófilo Gutierrez

Per Alex Chardí · 28 Agost, 2014

La direcció esportiva del conjunt valencianista està en a la recerca d’un davanter, tal com ha demanat Nuno. Davant la gran dificultat que Peter Lim puga comprar a Jackson Martínez, el conjunt ché fa setmanes s’ha interessat per la situació de diversos jugadors, i altres han estat oferits.

Negredo, Llorente, Martial són opcions contemplades per la secretaria tècnica i/o Peter Lim, així com el davanter colombià Teófilo Gutierrez pel qual el València ve seguint-li la pista fa mesos. El davanter de River Plate té 29 anys i ha sigut el davanter titular de la selecció colombiana en el Mundial, tenint un bon paper en la cita mundialista. Esta temporada, de moment, du anotats 5 gols en les quatre primeres jornades del Torneig Inicial.

Des de la premsa colombiana venen apuntant fa dies que el València estava preparat per presentar una oferta a River abans que finalitze el mercat de fitxatges a Europa. Hui, el diari Clarín d’Argentina apunta que el VCF podria presentar una oferta de 6 milions d’euros abans del divendres.

River ve lluitant tot l’estiu contra l’eixida de les seues principals estreles: Éder Balanta i Teófilo Gutierrez. El primer ja va ser una de les alternatives del VCF per a reforçar la defensa, i ara és el davanter el que es troba en la llista de possibles fitxatges per a l’atac blanquinegre. River ho té clar, o Balanta o Teófilo, però no vol vendre este estiu als seus dos jugadors insígnia. A pesar de les ofertes, la intenció dels Milionaris és retenir al golejador del torneig, amb la promesa d’una futura venda i clar, amb una millora del seu contracte.