ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pregunta per Sergi Roberto

Per Sergio Roig · 10 Agost, 2021

El valència obri el teló de la competició de lliga aquest pròxim divendres a les 21.00 hores en l’Estadi de Mestalla. Un partit sucós entre el València i el Getafe que tindrà com a protagonista al tècnic alacantí, José Bordalás, però aquesta vegada dirigint al conjunt de Mestalla.

Al seu torn, el València encara el final de mercat amb molta incertesa i a l’espera del que succeïsca aquest pròxim dijous en la reunió que es produirà entre els clubs de LaLiga i el fons d’inversió CVC.

Un València en cerca de fitxatges

El conjunt blanc-i-negre està necessitat de reforçar diferents línies del camp per a poder aconseguir un millor rendiment de cara als objectius que se li demanen a l’equip. No obstant això, aqueixos reforços encara no han arribat i no se sap si arribaran. El que sí que se sap és que el València, dia sí i dia també, va trucant a les portes dels equips i preguntant per diferents jugadors.

Sergi Roberto, una altra alternativa

El jugador català és un altre dels noms que han sonat per al València en aquest estiu. El FC Barcelona va oficialitzar en la vesprada del 9 d’agost quins seran els capitans de l’equip blaugrana per a aquesta temporada i entre ells es trobava Sergi Roberto.

Segons ha informat la cadena COPE aquest mig dia, el València s’hauria interessat aquestes últimes setmanes en una cessió pel jugador de Reus. No obstant això, malgrat trucar a la porta del Barcelona, el València es va trobar una negativa total a l’hora d’intentar alguna cosa pel jugador.