ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València pregunta per Marcelo Gallardo

Per Alex Alfaro · 08 Febrer, 2023

Com venim informant estos últims dies, el València es troba buscant entrenadors en el mercat i encara que la versió oficial diu que la confiança en Voro segueix completament intacta, alguna cosa ha canviat en les oficines del València i cada vegada és més real que a curt termini puga haver-hi un canvi d’entrenador. Un partit clau per a això serà el de l’Athletic Club a Mestalla, on a més també s’esperen grans protestes en l’Avinguda Suècia fins al minut 19.

Segons ha avançat Plaza Deportiva, el València ja s’ha mogut per a interessar-se per la figura de Marcelo Gallardo. Un intermediari que deia parlar en representació del club de Mestalla, va contactar fa uns dies directament amb l’entrenador argentí per a sondejar l’opinió i les condicions contractuals de l’ex de River Plate.

Donadoni s’ofereix al València

Segons ha informat El Chiringuito i més concretament el seu periodista Álex Silvestre, l’entrenador italià Donadoni s’ha oferit al València. L’oferta ha sigut rebuda per el director tècnic del club, Miguel Ángel Corona, malgrat que encara no hi ha una contestació oficial. El club de Mestalla vol esperar a vore el rendiment davant l’Athletic de Bilbao el proper dissabte.

Donaoni no té equip és un etrenador amb molta experiència i que actualment està sense equip. Als seus 59 anys ha entrenat al Bolonia, Nàpoles, Cagliari i fin i tot a la selecció italiana.

Les exigències de Nuno

L’entrenador portugués vol tornar a Mestalla amb dos condicions: La primera és ser un General Manager, un aspecte molt comú en la Premier i molt paregut a la figura que ell va buscar a partir de la segona temporada a Mestalla i que li va costar el seu lloc de treball. Amb aquesta funció vol tindre tot el control en aspecte esportiu sense la intermediació de Lay Hoon.

La segona exigència és que Peter Lim pague la clàusula de trencament de contracte per valor de 5 milions d’euros que l’entrenador té actualment en Arabia Saudita. Un aspecte que el màxim accionista de moment descarta.