ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pregunta per Joachim Andersen

Per Pablo Marquez · 17 Septembre, 2020

El València continua sense fitxar cap jugador per a esta temporada. Després de la negativa de Peter Lim per a contractar al defensor colombià, Jeison Murillo. El club està sondejant el mercat a la recerca d’altres centrals que complisquen les pretensions econòmiques de Peter Lim.

Ahir va sonar el nom de Juan Foyth, central argentí del Tottenham de vint-i-dos anys. Hui, segons ha informat el diari valencià Superdeporte, el València ha preguntat a l’Olympique de Lyon per la situació del seu central Joachim Andersen.

UN CENTRAL DE FUTUR

El jove central de vint-i-quatre anys ha començat esta temporada com a titular indiscutible en l’Olympique de Lyon. De moment, ha disputat els tres partits de lliga.

A més, el club francés va pagar vint-i-quatre milions d’euros l’estiu passat per a fitxar al central danés. Per tant, veient com s’està movent el València este mercat d’estiu, sembla imposible assumir el seu fitxatge.

No obstant això, el club de la Capital del Túria podria demanar una cessió per Joachim Andersen. El seu company de selecció, Daniel Wass, podria ajudar que el jugador decidisca vindre al València.

Però, l’operació sembla molt complicada, ja que el jugador està gaudint d’una bona quantitat de minuts i està sent important per al seu entrenador, Rudy Garcia.