ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València pot tindre fins a huit baixes per a enfrontar-se al Betis

Per Joan Marc García · 29 Septembre, 2023

El València està baix mínims. A penes ha bastat un mes de competició perquè la curta plantilla del conjunt de Mestalla deixara descobertes les seues limitacions de composició a causa de les habituals lesions.

El València compta amb una plantilla molt curta degut a la nefasta gestió deportiva d’aquest estiu, una més. Això, sumat a les possibles lesions o sancions, fa que Braja tinga que tornar a “tirar” de l’Acadèmia del València per poder completar les convocatòries i fins i tot, alguns onzes titulars.

Ara mateix, Diakhaby, Cenk, Paulista, Guillamón, Pepelu, Yaremchuk i Hugo Duro són els únics set jugadors de camp disponibles al 100% que té Baraja a la seua disposició, i que acumulen una certa experiència en el futbol d’elit.

Ni Sergi Canós, ni José Gayà, ni Jesús Vázquez estaran el diumenge, per tant, les bandes es troben molt debilitades per al partit front el Betis. A més, Dimitri Foulquier té molt difícil arribar ja que pateix una lesió en el recte i, encara que ja s’entrena amb el grup, clínicament seria arriscat que jugara. Amallah, a més està sancionat i Alberto Marí no estarà fins al pròxim mes de novembre.

Thierry entrena amb el grup mentre que Almeida treballa al gimnàs

El mateix que amb Foulquier passa amb Thierry, qui va ser substituit al partit front la Reial Societat amb mplèsties. El lateral portugués s’ha entrenat amb el grup, però seria molt arriscat que jugara els 90 minuts el diumenge front el Betis al Villamarín. Si es confiermen les baixes de Thierry i Foulquier, el València pot arribar al Villamarín sense cap dels quatre laterals del primer equip.

Per la seua part, André Almeida només ha completat una part de l’entrenament amb els suplents i a ritme suau, per tant, és probable que no arribe la convocatòria.

Aquesta situació fa que el València pot plantar-se al Benito Villamarín amb fins a huit baixes. Açò fa molt difícil que els de Baraja puguen treure algo positiu de la visita al Betis el proper diumenge. Cinc de les baixes ja estan confirmades: Gayà , Jesús Vázquez, Sergi Canós, Alberto Marí i Amallah. Serien huit les baixes si es confirmen les de Almeida, Thierry i Foulquier.