ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

El València pot no fitxar a cap davanter si Lim no canvia d’opinió

Per Joan Marc García · 30 Agost, 2023

Miguel Ángel Corona no ha titubetjat gens ni poc. El director esportiu del València descarta l’arribada de Rafa Mir, el davanter desitjat per Rubén Baraja i al qual el Sevilla es nega a donar eixida a hores d’ara d’estiu. Corona tampoc va poder confirmar que el València vaja a fitxar en el que resta de mercat, perquè va apuntar que hem de “complir dos requisits: el límit de Joc net i ser sostenibles”.

A més, segons ha informat Sin Ataduras, Peter Lim ara mateix no autoritza fitxar a cap davanter. Per tant, tot fa apuntar que, si no hi ha un canvi d’opinió del màxim accionista del València en les pròximes hores, el València compte tan sols amb Hugo Duro i Alberto Marí (lesionat de llarga durada) per a la davantera, al menys fins el mercat d’hivern.

Per tant, els 5,5 milions d’euros autoritzats per a Rafa Mir no estan disponibles per a un altre davanter. El Fair Play Financer no és el problema, el club no fa pública la xifra disponible per no evidenciar que sí disposen de límit

Alta tensió per part de Rubén Baraja

Segons la font citada, aquesta situació ja se li ha comunicat a Rubén Baraja aquesta matí a la ciutat Esportiva de Paterna, on ha tingut lloc una reunió entre Miguel Ángel Corona, Lay Hoon, Javier Solís i el tècnic del València.

La situació de l’entrenador del València és ara mateix una incògnita, tant que Baraja i el seu agent tenen prevista una reunió telefònica per valorar la situació, segons la citada font. Per tant, una vegada més, Peter Lim deixa en evidència el seu escàs o inexistent interés en el València.