Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

El València pot ser equip d’octaus de final set temporades després

Per Pablo Marquez · 25 Novembre, 2019

El dimecres el valencianisme viurà un dels partits més importants dels darrers anys. L’equip d’Albert Celades s’enfrontarà al Chelsea de Frank Lampard en un partit on el València té opcions matemàtiques de classificar-se per als octaus de final de la Champions League.

Ara mateix, l’equip valencianista està empatat a set punts amb Ajax i Chelsea. Per això, una victòria a Mestalla davant el conjunt londinenc suposarà el pas a la següent ronda pel partit guanyat a Stamford Bridge.

Així, el València seria equip d’octaus de final per primera vegada des de la temporada 2012-2013. En eixa temporada l’equip va caure eliminat davant el PSG. La derrota a Mestalla per 1-2 va ser un colp molt gran i l’equip no va poder remuntar a París quedant-se a un gol de forçar la pròrroga.

L’equip d’Albert Celades està molt concentrat, la derrota davant el Betis està superada i només es pensa en la victòria davant el Chelsea a Mestalla.