ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València posa una condició per a signar la documentació del Mundial 2030

Per Blanquinegres · 10 Abril, 2024

Els estadis espanyols acceleren en la carrera cap al Mundial 2030. En diferents ciutats aspirants a ser seu de la màxima cita futbolística de seleccions, els projectes segueixen el seu procés, cadascú en el context del seu entorn, a major o menor velocitat. Les seus prenen forma a excepció de València, en la qual la paràlisi en la construcció del Nou Mestalla, enquistat judicialment, bloqueja el projecte en uns terminis que comencen a ser urgents.

El València no va signar la documentació necessària i no es va complir un termini important que era el del 31 d’abril. No obstant això, l’RFEF encara no té  totes les seus necessàries i continua esperant al València.

Segons ha informat la Cadena SER, el València ha oferit a l’Ajuntament signar la documentació de la FIFA per al Mundial 2030, però incloent una clàusula que permetria eixir del contracte si no rep les llicències i les autoritzacions pendents.

No obstant això, es tracta d’un moviment que no resoldrà les qüestions pendents. Eixa clàusula no garanteix a la FIFA absolutament res i continua existint grans bloquejos polítics.