ACTUALITAT  FITXATGES  

El València posa els seus ulls en Adrián Embarba

Per Manel Rumbau · 13 Juny, 2024

El València vol tancar com més prompte millor un reforç i el vol fer abans que l’equip torne als entrenaments el pròxim 8 de juliol. Més enllà de decidir si executar la clàusula de Peter Federico, el club de Mestalla té damunt de la taula altres noms com Luis Rioja o, en les últimes hores i tal com ha informat Tribuna Deportiva, el d’Adrián Embarba, extrem dret de l’Almeria que, si no acaba eixint del conjunt indàlic este estiu, jugarà en LaLiga Hypermotion (segona divisió) la pròxima temporada. 

En el cas de Rioja, es tracta d’una operació que el València porta treballant des de fa mesos i existeix ja un pacte real entre el club i el jugador. No obstant això, el València no és l’únic club que estè en la lluita. Rioja prioritza anar-se al Betis perquè és el seu club sentimental, però sap que a Mestalla serà més important i que l’operació es podria resoldre abans.

És per això que, davant la situació del jugador dels de Vitòria, el València ja es troba buscant més alternatives a l’opció de Peter Federico. Segons la font citada, tant Corona com Baraja han pensat en Embarba per a reforçar l’atac pel carril dret, tot i que amb l’Almeria ha vingut jugant esta temporada pel carril contrari, l’esquerre. Actualment, l’exjugador del Rayo Vallecano té contracte amb l’entitat andalusa fins l’any 2026 i un valor inferior als 2 milions d’euros, segons estipula la pàgina web Transfermarkt.