ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València podria valorar un intercanvi Guerra – Vitor Roque

Per Blanquinegres · 01 Juny, 2024

Javi Guerra també serà un dels noms d’este mercat de fitxatges. A pesar que el de Gilet no ha aconseguit mantindre la regularitat durant tota la temporada i que el seu preu serà molt inferior al que es podia esperar a principi de temporada, és un jugador que estarà en el mercat.

No obstant això, el jove futbolista format a Paterna ha demostrat el seu potenciar a tot el futbol europeu i molts directors esportius saben que si aposten per ell este és l’estiu per a traure’l a un preu raonable.

Segons ha informat el Diario AS, el Nàpols busca un migcampista complet i jove i Javi Guerra podria entrar dins d’eixe prototip. El preu d’eixida, tal com va revelar Sin Ataduras la setmana passada, el preu d’eixida és de 25 milions d’euros.

En este context, el Nàpols pretén ingressar prop de 100 milions pel traspàs de Osimhen i tindrà diners frescos per a poder invertir en el migcampista.

A Nàpols, l’espanyol treballaria amb un dels millors entrenadors del món i en un equip que, encara que sense competicions europees, amb la inversió per a Conte apunta a tornar a lluitar pel scudetto ja a partir del pròxim curs. No obstant això, des del club valencianista es transmet a agents que mantindrà una postura de força en el mercat ja que només té obligació de vendre per una quantitat pròxima als 25 milions.

Intercanvi amb Vitor Roque

Javi Guerra és el futbolista de “la Quinta del Pipo” que més encaixa a Deco i que com han informat des de Barcelona, més agrada en l’FC Barcelona. No obstant això, no és la prioritat en la llista i també estudien la incorporació de jugadors com Kimmich o Guido.

A l’altre costat del transvasament Barcelona-València, tan actiu al llarg de la història i també en l’era Lim (Mathieu, André Gomes, Alcacer, Neto, Cillessen…), apareix el nom de Víctor Roque, tal com ha informat el Diari AS. El brasiler és un dels davanters als quals està atent el València per si es donaren el context idoni per a la seua arribada. El primer que cal dir és que no hi ha vinculació entre Javi Guerra Guerra i Roque, si es donaren serien operacions en paral·lel, encara que ja que et sentes per un parles de l’altre. El segon que cal matisar és que Roque està en el radar del València com tants altres davanters.