ACTUALITAT  FITXATGES  

El València CF vol presentar oficialment a Stole Dimitrievski

Per Mauro Pérez · 11 Juny, 2024

El València CF es prepara per a poder presentar oficialment demà al seu primer fitxatge de la temporada: el porter Stole Dimitrievski.  L’arribada de la qual ha sigut àmpliament anticipada, té previst aterrar aquesta vesprada a València per a ultimar els detalls de la seua incorporació a l’equip.

Les negociacions entre el València CF i Dimitrievski han estat en curs durant diverses setmanes i tots els termes de l’acord ja estan definits. La incorporació del porter s’havia mantingut en reserva fins ara, però amb la seua arribada a la ciutat aquesta mateixa vesprada, el club es troba llest per a fer l’anunci oficial, tal com ha informat Tribuna Deportiva.

Dimitrievski, que ha destacat per la seua solidesa i habilitats sota els tres pals, arriba al València CF amb l’expectativa de reforçar la porteria i aportar experiència i qualitat a l’equip. El seu fitxatge és vist com una important competència a Mamardashvili en cas de que al final no se’n vaja del club de Mestalla.

Destacar, que l’arribada de Dimitrievski no ve per la possible eixida de Mamardashvili sinó que ve com un jugador per a fer competència al porter georgià i tindre un porter de garanties durant la temporada.