Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València podria fer dos fitxatges en el mercat d’hivern

Per Pablo Marquez · 16 Novembre, 2022

Gennaro Gattuso sempre ha manifestat que vol dos futbolistes per posició per a tindre una plantilla equilibrada. Ara mateix, el València només té dos jugadors de banda per a tres posicions i cinc migcampistes per a tres. Per esta raó, el mercat d’hivern arriba com una assignatura pendent per a la direcció esportiva.

Un migcampista defensiu

Després de la reunió d’esta setmana a Singapur, Gennaro Gattuso ha manifestat les necessitats de la plantilla per a poder reforçar-se en este mercat d’hivern i poder lluitar per objectius ambiciosos d’ací a final de temporada.

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Dani Meroño, la prioritat del València per a este mercat és un migcampista defensiu. Gattuso vol per a eixa demarcació un jugador amb experiència i que puga donar equilibri a la plantilla dins del camp.

Un jugador de banda

D’altra banda, a Gattuso també li agradaria poder incorporar a un jugador de banda. Cal recordar que l’últim dia del mercat de fitxatges d’estiu, el València tenia tancada l’arribada de Bryan Gil, però el Tottenham va trencar l’acord a última hora. Ara, en hivern, el València buscarà una cessió o un jugador lliure per a poder reforçar també eixa demarcació.