ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València podrà pagar als futbolistes

Per Pablo Marquez · 27 Agost, 2020El problema dels pagarés dels futbolistes s’havia enquistat i el València necessitava liquidesa per a poder afrontar el pagament dels salaris dels jugadors del València.

La venda de Rodrigo Moreno ha sigut clau per a poder ingressar de forma ràpida els diners necessaris per a pagar a la plantilla. Segons ha informat el periodista, Roberto Ferriol, els trenta milions més deu en variables de Rodrigo solucionaran la situació dels pagarés en els pròxims dies.

Per tant, els jugadors cobraran els seus salaris prompte i així es desbloqueja un problema que havia preocupat molt a la plantilla. Els capitans s’havien reunit diverses vegades amb el President, Anil Murthy, i esperaven que la situació se solucionara.

El València corria el perill de no poder inscriure’s en la competició de la Lliga Santander si no arribava a un acord amb els futbolistes o si no els pagava.

D’esta manera, el València aconsegueix alliberar-se d’un greu problema que li havia sorgit a causa de la dramàtica situació econòmica que travessa el club de la Capital del Túria.