Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València permetrà l’entrada als aficionats que van escollir la primera opció

Per Pablo Marquez · 13 Maig, 2021

En la vesprada d’ahir, el Govern va autoritzar la tornada del públic als estadis de la Lliga de Futbol Professional i la Lliga ACB. Esta decisió ha arribat en l’últim tram de la temporada, quan només queden dos jornades per a finalitzar el campionat.

No obstant això, el Govern només permetrà que entre el públic als estadis de les comunitats autònomes que estiguen en la primera fase. Per este motiu, només els equips de la Comunitat Valenciana i Balears podran estar acompanyats dels seus aficionats a l’estadi. El Govern ha pres esta decisió, perquè estes comunitats són les que tenen menys incidència acumulada per casos de coronavirus per 100.000 habitants.

El València permetrà l’entrada a les persones que no van reclamar els diners de la temporada anterior

Pel que respecta al València CF, el club de la Capital del Túria va publicar l’estiu passat el sistema per a organitzar una futura entrada a Mestalla. La directiva valencianista va dividir tres opcions. En la primera opció, l’aficionat rebutjava als diners dels partits als quals no varen poder assistir per la pandèmia. A canvi d’açò, l’aficionat tenia la camiseta d’esta temporada gratis i el privilegi de tornar els primers a Mestalla en cas d’una obertura dels camps de futbol. I així ha sigut.

Ara mateix, segons ha informat Onda Deportiva València, el club pensa que els aficionats que podran accedir a Mestalla seran els que varen escollir la primera opció. Entorn de sis mil persones varen decantar-se per la primera opció. Per a evitar aglomeracions a les taquilles de Mestalla. El València habilitarà la possibilitat de reservar-les per internet.

Com el Govern només permet l’entrada de cinc mil persones, hi haurà entorn de mil persones que van escollir la primera opció i que no podran entrar a Mestalla. La lliga espera que després de l’estiu la situació estiga molt més controlada i puguen entrar molts més aficionats als camps.