Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València perd a un objectiu prioritari en la davantera

Per Alex Alfaro · 02 Agost, 2023

El València no podrà abonar cap fitxatge de pagament fins a ben entrat el mes d’agost, i mentrestant continua perdent objectius que es marquen a altres equips.

Un d’eixos objectius que es va marcar el València a principi de mercat va ser el de Larin. El jugador tenia intenció d’eixir i el Valladolid estava disposat a negociar, però el València havia d’acudir a les converses amb diners.

Doncs bé, Larin posarà rumb al Mallorca.Hores abans de conéixer-se la destitució de Fran Sánchez, el fitxatge del davanter canadenc pel Mallorca estava lligat mancant detalls menors. El Mallorca pagava 7 milions d’euros més una sèrie de variables que aconseguien els 8 que demanava el club val·lisoletà després d’haver rebutjat dos ofertes anteriors de l’entitat balear i tot ells després d’un mes i dies després d’haver iniciat les converses.

El Valladolid va deixar molt clar que 6 milions no eren suficients i el jugador no està per la labor de jugar en Segona divisió. La insistència del Mallorca amb tres ofertes llançades han tancat pràcticament l’operació però l’acomiadament de Sánchez ha deixat interruptus el traspàs.