ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pensa opcions per a fitxar a Arambarri

Per Miguel Castells · 10 Juny, 2021

El fitxatge d’Arambarri s’ha convertit en una prioritat absoluta per al València. Ahir Bordalás comentà que esperava un o dos fitxatges per línia i al centre del camp l’uruguaià és el jugador escollit, però la seua clàusula és inassumible per al València. D’esta manera, segons Plaza Deportiva, el València està pensant fórmules per a abaratir el fitxatge.

Maksimovic i Jason

Les primeres opcions que s’han plantejat és utilitzar a dos jugadors: Maksimovic i Jason. El primer encara és propietat del València i el conjunt blanquinegre podria vendre’l definitivament per a fer-se amb Arambarri. D’altra banda, Jason es troba en venda i a Getafe ja va oferir un bon rendiment, per tant, és possible que tinga una segona etapa.

La voluntat d’Arambarri

La voluntat d’Arambarri també és una part important per a concretar el fitxatge. Bordalás va cridar al seu ex jugador per a tractar de convéncer-lo, i ara confia que aprete al Getafe per a eixir al club de la Capital del Turia i retrobar-se amb l’entrenador que l’ha fet brillar, però Ángel Torres es remet a la clàusula.

Jesús Vázquez i Koba

Per últim, el València podria valorar incorporar jugadors cedits com Koba o Jesús Vázquez, però esta opció no és la principal dins del club. Així, el València busca fórmules per a fer-se amb la prioritat de Bordalás, que té una reunió programada amb Peter Lim per a parlar del futur, i al seu futur es troba Arambarri.