+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pensa en Shinji Kagawa

Per Alex Chardí · 27 Agost, 2014

Com contàvem ahir de vesprada, el València ja es mou traçant un “Pla B” si la incorporació d’Enzo Pérez finalment no fructificara i té damunt la taula una llista de jugadors de diversos perfils per tractar de donar més solucions al centre del camp.

Un dels noms que més agraden i el VCF ja ha preguntat per ell és el japonés de 25 anys Shinji Kagawa, així ho ha avançat RadioSport. És un jugador de tres quarts de camp del Manchester United al qual Van Gaal l’ha posat en la llista de transferibles, perquè considera no encaixa en la seua filosofia de joc, “Al Dortmund jugava de 10 i jo volia que jugara de 8 o de 6, però el jugador no volia fer complir els meus desitjos”, declarà Van Gaal a roda de premsa després d’un partit de la gira americana del United. Anit, el tècnic holandés va donar-li una oportunitat junt amb la resta de suplents i descarts en un partit de la Capital One Cup, però va haver de ser retirat del camp al minut 20 per un fort cop que podria haver-li ocasionat un fractura del nas.

Ahir, Jorge Mendes va estar present a Manchester per tancar el fitxatge de Di Maria pels Red Devils i va aprofitar per interessar-se pel nipó, que vol eixir perquè sap que no va comptar per al tècnic.

El Manchester va pagar 16 milions d’euros al Borussia Dortmund fa dos temporades i des d’aleshores el seu preu ha baixat en picat i més tenint en compte que és un descart de Van Gaal. El VCF podria buscar una cessió amb opció de compra o directament el fitxatge, sempre avalat per Peter Lim.

Shinji Kagawa va formar part i va ser peça clau de l’històric Borussia Dortmund amb 29 gols i 16 assistències en 71 partits (2 temporades). El Manchester va fitxar-lo esperant que seguirà amb la seua espectacular projecció però 6 gols, 7 assistències i discretes actuacions després de dos temporades l’han catapultat a la porta d’eixida.