La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Samu Castillejo
,

El València pensa en Samu Castillejo

COMPARTIR

Les últimes hores del mercat de fitxatges del València estan sent frenètiques. L’equip de la Capital del Túria ha tancat l’eixida de Daniel Wass a l’Atlètic de Madrid per una quantitat pròxima als tres milions d’euros. A més d’açò, el club valencià ha fitxat al recanvi de Wass. El migcampista escollit ha sigut Ilaix Moriba, jugador del Leipzig de la Bundeslliga alemanya.

El València vol tancar més operacions

Ara mateix, este no serà l’últim moviment que faça el València abans del final del mercat. Des del club confien en tancar abans del dilluns un altre migcampista i un jugador de banda. De fet, segons ha informat segons ha informat el periodista italià, Fabrizio Romano, el València té damunt la taula el nom de Samu Castillejo.

A més, en les últimes hores s’han produït nous contactes entre el València i el jugador. A més, segons ha afegit el periodista italià Gianluca DiMarzio, el València podria tancar el fitxatge de Samu Castillejo. Per tant, el club valencià està accelerant per a tancar operacions abans del final del mercat de fitxatges. 

El futbolista espanyol no està tenint protagonisme en el Milà i es planteja una eixida per a tornar a sentir-se important en un equip. Castillejo té diverses ofertes per a arribar a la Lliga Santander d’ací a final de temporada. No obstant això, el jugador espanyol té com a prioritat vindre el València CF.

La prioritat del València és Bryan Gil

D’altra banda, el pensament del València és diferent. El club de la Capital del Túria té com a principal objectiu a Bryan Gil, ja que és el jugador que més agrada a Bordalás per a eixa demarcació. El València esperarà tot el que siga necessari per a poder tancar a Bryan. No obstant això, el club és conscient que podria tancar la cessió de Samu Castillejo si la incorporació de Bryan Gil es complica.