ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pensa en Mariano Díaz

Per Pablo Marquez · 21 Juliol, 2020

El València prepara una grandíssima revolució en la seua plantilla per a la pròxima temporada i la davantera és una posició on el club espera fer molts canvis.

Segons ha informat el diari La Raó, el València estaria interessat en el davanter dominicà del Reial Madrid, Mariano Díaz. El jugador madridista no ha entrat en els plans de Zinedine Zidane i voldria buscar una eixida per a jugar els minuts que no ha tingut ocasió.

VALÈNCIA CF

El club valencianista vol canviar a tres davanters dels cinc que té en plantilla. La idea de la cúpula directiva del València és vendre a Rodrigo Moreno, Kevin Gameiro i Rubén Sobrino. El jugador que es quedarà al club serà el davanter d’Uruguai, Maxi Gómez. D’altra banda, Manu Vallejo continuarà en la plantilla si no ix una oferta de cessió que siga favorables per a tots.

MARIANO DÍAZ

El davanter dominicà ha disputat set partits on ha anotat un gol, el qual va suposar el de la tranquil·litat al clàssic davant el FC Barcelona. No obstant això, encara que ha tingut poc protagonisme, Mariano ha demostrat que és un golejador amb minuts i confiança.

En la temporada 2017/2018, Mariano Díaz va ser el davanter titular de l’Olimpique de Lyon i va fer una temporada molt completa on va marcar 21 gols i va donar sis assistències en quaranta-huit partits.

La revolució en la plantilla del València s’espera tan dràstica que siga normal que cada dia isquen noms de jugadors per a fitxar pel club de la Capital del Túria. Com el València no té cap director esportiu, són Anil Murthy i Peter Lim les persones que, amb l’ajuda de Jorge Mendes, confeccionaran la plantilla del club.