La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Luiz Felipe per a reforçar la defensa
,

El València pensa en Luiz Felipe per a reforçar la defensa

COMPARTIR

Amb l’eixida de Jason Remeseiro a l’Alavés i la possible marxa de Cristian Rivero als Estats Units, el València CF està tractant d’alliberar espai en la seua plantilla per a poder incorporar futbolistes, tal com ha demanat Bordalás. Les posicions que vol reforçar el club valencià són la defensa i el migcamp.

José Bordalás està molt enfadat amb el seu equip, perquè han concedit vint-i-huit gols en dènou jornades. Per això, Bordalás vol un central i intentar millorar estes xifres en la segona volta. Segons ha informat Plaza Deportiva, en Itàlia comenten que el València està interessat en Luiz Felipe.

Acaba contracte en juny de 2022

El central brasiler de la Lazio acaba el seu contracte en juny d’este any. Només té vint-i-quatre anys i és titular indiscutible a l’equip italià. No obstant això, com Luiz Felipe no té clar si renovar amb la Lazio, estan buscant-li una eixida per a poder traure diners i no deixar que se’n vaja de forma gratuïta.

El Zenit i l’Inter també volen a Luiz Felipe

No obstant això, el central brasiler està a un gran nivell i no ha passat desapercebut per a altres clubs. Per això, a banda del València, també estan interessats en Luiz Felipe el Zenit i l’Inter de Milà. Si el València vol al jugador, hi haurà de convéncer-lo amb el projecte actual. Haurem d’estar pendents a les pròximes dates per a veure si Luiz Felipe és finalment l’aposta del club, o si pel contrari Bordalás ha pensat en un altre futbolista per a reforçar la defensa.