ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València pensa en Diego Martínez com a possible recanvi de Bordalás

Per Pablo Marquez · 12 Maig, 2022

José Bordalás encara té un any de contracte amb el València CF. No obstant això, després de les paraules del tècnic alacantí en la roda de premsa posterior a la derrota davant el Reial Betis, hem pogut apreciar un Bordalás molt contundent i una mica enfadat. D’esta forma, la relació amb Meriton pareix deteriorada. De fet, des de la revista digital finançada per Meriton, Batzine, ja han començat les crítiques a Bordalás. 

Diego Martínez és el favorit de Corona

Ara mateix, el club de la Capital del Túria està sondejant entrenadors per si Bordalás no continua la pròxima temporada. Segons ha informat Ràdio Marca València, ja hi ha hagut un contacte entre el València CF i Diego Martínez. L’entrenador espanyol és el preferit de Miguel Ángel Corona, sempre i quan Bordalás no siga al davant de la plantilla la pròxima temporada. 

Pel que respecta a Diego Martínez, el tècnic va fer un treball espectacular quan estava en el Granada. Va aconseguir pujar a primera divisió i classificar-se per a l’Europa League amb l’equip andalús. De fet, el Granada va ser capaç d’arribar prou lluny en la competició, on va caure en els quarts de final davant el Manchester United. 

Un València obligat a vendre

No obstant això, Diego Martínez s’enfrontaria al mateix problema que Bordalás si arriba al València. El tècnic hauria de veure com el club fica a la venda als seus millors jugadors i els reforços siguen de pitjor qualitat. Bordalás va explicar en roda de premsa que el nivell d’exigència de la lliga ha augmentat. Per tant, és necessari reforçar l’equip per a no sofrir pitjors problemes la pròxima temporada.