La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Braithwaithe com l’últim reforç de l’estiu
,

El València pensa en Braithwaithe com l’últim reforç de l’estiu

COMPARTIR

El mercat del València no ha acabat. Tot apuntava que quan tancara les incorporacions de Cavani i Bryan Gil es donaria per finalitzat a l’apartat d’arribades, però amb l’eixida de Maxi Gómez i Manu Vallejo hi hauria espai per a un futbolista més. Segons La Grada, este jugador és Martin Briathwaite, del Futbol Club Barcelona.

La polivalència

El València té en gran consideració esta opció, ja que és conscient que el conjunt blaugrana vol traure’l de l’equip i a la seua etapa a Leganés va rendir de meravella. Amb Cavani, Hugo Duro i probablement Marcos André és normal pensar que no era necessari un altre davanter, però la seua polivalència per a jugar també a les bandes el converteixen en un futbolista a tenir en compte.

Mateu Alemany

Després de veure’s superat pel majúscul repte de jugar al Barça, Mateu Alemany li busca un equip i a València té molts amics. La plantilla de Gennaro Gattuso es podria tancar amb l’arribada de l’internacional per Dinamarca, que necessita retrobar-se amb el seu futbol i Mestalla pot ser un bon lloc per a fer-ho.