VCF MESTALLA  

El València pensa en Baraja per a entrenar el Mestalla

Per Blanquinegres · 20 Novembre, 2017

Rubén Baraja és ara mateixa una de les primere opcions per a entrenar al València Mestalla després que Lubo Penev dimitira com a entrenador del filial per a presentar-se a les eleccions de la federació de futbol de Bulgaria. ‘El Pipo’, una de les llegendes dels últims anys de l’entitat valencianista, ja va entrenar al Juvenil A fa uns anys, el de Carlos Soler, i coneix a la perfecció l’escola valencianista. Tal com conta Plaza Deportiva, a l’entrenador val·lisoletà li agrada l’oferta che encara que no ho ha decidit per si li arribara alguna de Segona Divisió.

Ara bé, la primera opció valencianista no va ser Baraja. Mateu Alemany va oferir la direcció del Mestalla a Chema Sanz, ajudant de Marcelino en el primer equip i anteriorment de Voro, però va denegar l’oferta, com també va fer a l’estiu després de l’adéu de Curro Torres, ara en el Lorca.

El València vol un entrenador per al seu filial que conega el futbol de Segona Divisió B, que conega la casa i amb certa experiència, un perfil en el qual entra a la perfecció Baraja. A més, l’excapità valencianista també és un entrenador amb capacitat per a desenvolupar joves talents, altra de les condicions claus per al Mestalla. No sols es tracta de fer una bona temporada a l’àmbit esportiu, també de preparar als jugadors per a donar el salt al primer equip.