La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en altres opcions per si no pot firmar a Arthur Melo
,

El València pensa en altres opcions per si no pot firmar a Arthur Melo

COMPARTIR

-->

El València està intentant millorar el centre del camp per a poder competir de la millor manera possible. Gennaro Gattuso ha demanat futbolistes amb experiència per a eixa demarcació, però l’economia és molt complicada i el club ha de buscar altres opcions per a poder quadrar el Fair Play Financer. 

Arthur és la primera opció

En primer lloc, el València continua treballant en la cessió d’Arthur Melo. El migcampista brasiler és la primera opció per a Gennaro Gattuso, ja que li donaria un salt de qualitat a la plantilla. No obstant això, el tècnic italià va confirmar en la roda de premsa posterior al Trofeu Taronja que el salari d’Arthur era prohibitiu.

La situació d’Athur es podria desbloquejar amb la venda de Maxi Gómez, però el Fenerbache no arriba a les pretensions econòmiques que té el València pel davanter uruguaià. Per este motiu, el club valencià confia en poder donar eixida a Maxi Gómez o a Marcos André per a tractar de firmar a Arthur Melo. 

Harry Winks espera al València

No obstant això, el València ja treballa en altres opcions per si no pot tancar a Arthur Melo, ja que queden vint-i-dos dies de mercat i la lliga comença esta setmana. Segons ha informat el periodista del Diari AS, Nacho Sanchis, Harry Winks és una de les alternatives per al migcamp del València. 

El migcampista anglés no entra en els plans d’Antonio Conte i busca una eixida per a tindre minuts i opcions de jugar el Mundial en el mes de novembre. De fet, Winks considera que el València seria un gran destí per a ell. 

D’altra banda, Harry Winks és una opció molt més econòmica que Arthur Melo. El València no hauria de pagar per la cessió del futbolista del Tottenham i el seu salari és molt més baix que el del brasiler. Per este motiu, el València contempla l’opció encara que Arthur és la principal opció. 

El problema dels extracomunitaris

Ara mateix, el València té tres futbolistes extracomunitaris: Maxi Gómez, Marcos André i Samuel Lino. L’últim d’ells ha sigut una incorporació d’este estiu. Per tant, per a poder incorporar a Arthur, el València necessita vendre a Marcos André o a Maxi Gómez. 

El València necessita vendre un futbolista extracomunitari. El club de la Capital del Túria està tractant de tancar la incorporació d’Arthur Melo. No obstant això, com ja té els tres jugadors extracomunitaris, necessita donar eixida a un abans per a poder firmar a Arthur. Si en lloc d’Arthur, el València intentara fitxar a Harry Winks, també hauria de vendre a un dels jugadors anomenats, perquè des del Brexit els jugadors anglesos són extracomunitaris.