Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València, pendent de la situació d’Aleñá

Per Miguel Castells · 18 Juny, 2021

El València continua treballant a l’ombra a este mercat de fitxatges. Meriton Holdings li ha assegurat a Bordalás que vindran noves incorporacions al conjunt blanquinegre, i a l’entrenador alacantí li agraden els jugadors que ja va tindre a Getafe. En este sentit, l’últim jugador en sonar, segons Mundo Deportivo, és Carles Aleñá.

Vol quedar-se al Barça

La voluntat del jugador és tractar de fer-se un lloc al Barça esta temporada, per tant, la pretemporada la farà amb el conjunt blaugrana amb l’objectiu de convéncer a Ronald Koeman. Una idea que indica que la primera necessitat del jugador no és vindre a València, però sí finalment no es queda al Barça, és una possibilitat.

Wolves i Getafe

Els Wolves i el mateix Getafe també estan pendents de la seua situació. Al conjunt madrileny Aleñá va ser important per assegurar la permanència, però el factor Bordalás, que ara mateix està al València, també és clau per a la decisió final del migcampista.

D’esta manera, tot i que no es concreta res, continuen sonant noms per a reforçar a l’equip de Bordalás, que fa la impressió que sí que rebrà una ajuda per part de Meriton per a millorar la plantilla.