Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El València pagarà l’any de contracte restant a Óscar Fernández

Per Gerard Gálvez · 15 Juny, 2021

El València Mestalla es troba en una revolució. Després d’una temporada nefasta en la qual s’ha descendit des de 2ªB fins a 3ªRFEF, el club busca un canvi per a tornar a pujar divisions i continuar sent un filial forta a Espanya. És per això que el primer pas es troba en la renovació de la banqueta.

Angulo per Óscar Fernández

L’entrenador que estava al València Mestalla no seguirà. Segons ha avançat Plaza Deportiva, el club abonarà a l’entrenador els diners corresponents a l’any que li quedava de contracte per a poder rescindir-lo. El seu substitut serà Miguel Ángel Angulo, l’home amb més títols en la història del club i que estava en el Juvenil ‘A’ l’any passat.

No volen complicacions

L’acord entre totes dues parts sembla que arribarà prompte. Cap dels dos involucrats vol tindre problemes i tractaran de resoldre-ho tot al més prompte possible, de manera que Angulo puga exercir com a nou entrenador i Óscar Fernández buscar una nova banqueta per a la pròxima temporada.

Data límit: 12 de juliol

12 de juliol. Aquest és el dia que tenen marcat en roig en el club. En cas de no arribar a un acord abans d’aquesta data, Óscar Fernández haurà de tornar a Paterna per a arrancar la pretemporada amb el València Mestalla ja que el seu contracte seguiria en vigor.