La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València paga 2,2 milions a l’Ajuntament per la parcel.la del Nou Mestalla
,

El València paga 2,2 milions a l’Ajuntament per la parcel.la del Nou Mestalla

COMPARTIR

728-90

El poliesportiu de Benicalap i el Nou Mestalla són dos taques importants al currículum de Meriton Holdings com a màxims dirigents del València. Al contracte que signaren de compra del club s’adquirien estos dos compromisos, però fins ara no hi ha hagut cap canvi a la construcció d’estes obres públiques.

2,2 milions a l’Ajuntament

No obstant això, segons eldiario.es, el València ha pagat 2,2 milions d’euros a l’Ajuntament per la parcel.la del Nou Mestalla, i per tant ara mateix porta els comptes al dia. El pagament es va realitzar el 15 d’octubre, és a dir, l’últim dia, i ara mateix al club tan sols li queden 6,5 milions per abonar.

2,1 milions al següent exercici

La quantitat total que ha de ficar damunt la taula el València és de 23,3 milions d’euros. Inicialment es trobava en 19,6 milions, però la pujada del 3,5% en interessos ho ha deixat en esta xifra. El club té de temps fins a 2024 per a pagar, per això el següent abonament serà el pròxim 15 d’octubre, esta vegada de 2,1 milions.

Poliesportiu de Benicalap

D’altra banda, segons ElDesmarque, el club està ultimant els documents perquè comencen les obres al poliesportiu de Benicalap al primer trimestre de 2022. Un pas important per al compromís adquirit amb l’afició i amb la ciutat, que necessita veure a gent treballant en estes obres.

Així, és una realitat que el València ha començat a moure fitxa amb les obres públiques. Es desconeix si amb els diners de CVC o de la mateixa butxaca de Lim, però la ciutat experimentarà prompte un avanç a nivell d’infraestructures i d’imatge. Un avanç necessari per a una ciutat com València.