La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ofereix al Llevant a Vallejo per Malsa
,

El València ofereix al Llevant a Vallejo per Malsa

COMPARTIR

Nou nom a la secretaria tècnica blanquinegra per al centre del camp. Amb la més que probable eixida de Daniel Wass, el València no ha de fitxar un migcampista, sinó dos, i és per això que el club es mou ‘in extremis’ per a incorporar a dos futbolistes a esta demarcació. Són molts els noms: Milivojevic, Diawara, Okay, Jonson… i ara, segons El Desmarque, la directiva che baralla una nova possibilitat: Mickaël Malsa.

Favor mutu

Els dos equips de la ciutat de València estan treballant a última hora a l’apartat d’arribades i eixides, per tant, l’objectiu de l’operació és que ixquen els dos beneficiats i fer-se un favor mutu. En este sentit, el València ha oferit al Llevant a Vallejo a canvi de Mickaël Malsa, d’esta manera, el club blanquinegre aconsegueix al migcampista que necessita i el conjunt granota incorpora al davanter que està buscant.

La voluntat de Vallejo

Esta operació ha començat sense saber quines són les pretensions de Manu Vallejo. El gadità ja frenà la seua eixida al Wuhan perquè no li agradava este destí, per tant, és important saber també quina és la voluntat del jugador. Si Vallejo no vol fitxar pel Llevant no se n’anirà, de la mateixa manera que si Malsa no vol incorporar-se a la disciplina blanquinegra també es trencarà l’operació, tot i que esta segona possibilitat seria més estranya.

OK de Bordalás

Bordalás ha donat el seu “OK” a la possible arribada de Malsa i teòricament és una operació que acontentaria a totes les parts. Als últims anys no és habitual veure negociacions entre Llevant i València, l’última va ser Jason i no li va eixir molt bé al club che, que el va vendre a este mercat d’hivern a l’Alavés.