ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ofereix a Adrià Guerrero a diferents equips de Segona Divisió

Per Pablo Marquez · 06 Agost, 2020

El València està pendent de la seua Acadèmia i és conscient que alguns dels seus jugadors podrien jugar en categories superiors que en la que competeixen amb el filial. Per això, el club estudia l’opció de cedir a jugadors del València Mestalla a equips de Segona divisió.

Esta ha sigut la idea que té l’equip de la Capital del Túria amb Adrià Guerrero. Segons ha informat Radio Esport, el València ha oferit al lateral esquerre al Tenerife, a l’Albacete i al Lugo. El club espera que Adrià agafe experiència i jugue molts partits en la Lliga SmartBank.

UNA EIXIDA NECESSÀRIA

El jugador sap que una eixida a un equip que li garantisca minuts és la millor opció per a la seua situació. El jove lateral esquerre ha sigut un jugador fixe per a Xema Sanz en el València Mestalla on ha disputat els vint-i-huit partits possibles. Adrià Guerrero ha anotat un gol i ha repartit dues assistències.

Després de mostrar que és un jugador assentat en la Segona Divisió B, Adrià Guerrero està preparat per a pujar una divisió i anar cedit a un dels equips que hem comentat abans.

A més, Adrià Guerrero ja ha debutat amb el primer equip del València. El lateral ha disputat dos partits, a conseqüència de les lesions de Gayà i Jaume Costa. El seu debut va ser en l’Estadi dels Carmes davant el Granada en un partit que va concloure empat a dos.

UNA POSICIÓ AMB QUATRE JUGADORS

El lateral esquerre és una posició que té molts noms en el València. Amb la marxa de Jaume Costa, Lato ocuparà el seu lloc com a lateral esquerre suplent, ja que Gayà és el jugador titular per excel·lència. Però a més, cal recordar que el València té cedit a Àlex Centelles, que ha fet una fantàstica temporada en el Famalicao on quasi aconsegueixen entrar a Europa.

Per això, Adrià Guerrero sap que ha d’eixir cedit als seus vint-i-dos anys per a créixer com a futbolista i guanyar experiència en una lliga molt competitiva com la Lliga SmartBank.