+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València nuga a una promesa d’Argentina: Leo Suárez

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2014

L’entitat blanquinegra s’avança en el mercat sud-americà per lligar a una de les promeses de Boca Juniors d’Argentina.

Segons ha contat el company d’Esports 97 Nit, Andreu Alberola, el València s’hauria llançat de ple en tancar la incorporació, en matisos, del mitja punta de 18 anys argentí, Leo Suárez.

Dèiem amb matisos, perquè el tracte, encara verbal, entre Boca Juniors i València CF seria de tancar l’acord per un 75% del passe del jugador per als de Mestalla, un 25% restant per al club del barri de Boca i altra part del tracte seria deixar-lo cedit en Argentina durant un any més a les ordres del vell conegut ‘El Vasco’ Arruabarrena.

Sobre Leo, dir que és un mitja punta juvenil de les categories de Boca Juniors que a més, malgrat la seua curta edat, ja ha debutat amb el primer equip de la camiseta del club de Xeneize. Habitual en les juvenils de Boca, Leo va meravellar al seu debut el passat diumenge a la victòria per 2-0 del seu equip. En Argentina el qualifiquen com un ‘zurdito encarador’.

D’esta forma el València s’avança al mercat gràcies al treball de captació en el continent americà de Roberto Fabian Ayala. Un Ayala que segueix al jugador des de fa molt de temps, inclòs parlant literalment ja que el segueix a la xarxa social, Twitter.

Leandro-Suarez-debuto-Primera-Boca