ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no va rebre cap tir a porteria el dissabte

Per Miguel Castells · 07 Març, 2022

El València comença a resoldre els problemes defensius que tant l’han penalitzat a la primera part de la competició. El conjunt blanquinegre no feia la impressió de ser un equip de José Bordalás, caracteritzats sempre pel treball defensiu, però als últims tres partits tan sols ha encaixat un gol, i sorprenentment a l’únic partit on el rival no va fer cap xut entre els tres pals.

Un malentés

La jugada del gol del Granada va ser un malentés entre Hugo Guillamon i Jaume Doménech. El lateral del Granada arribà fins a línia de fons, ficà un centre sense perill aparent, i esta pilota la tocà Guillamon dins l’àrea desviant la seua trajectòria i acabant dins de la porteria després de tocar també en Jaume. Era un gol en pròpia que ficava al Granada de nou dins del partit.

No obstant això, la reacció ofensiva de l’equip també va ser positiva, i un gol de Carlos Soler de penal tornà a col·locar l’avantatge en dos gols. 

Defensa de circumstàncies

La defensa de circumstàncies Guillamon – Cömert no patiren en cap moment i la unitat B respongué de meravella a un enfrontament marcat per les baixes del València a la línia defensiva. Diakhaby, Alderete, Gayà, Thierry Rendall, Paulista i al mateix partit Lato no estaven disponibles per a José Bordalás, però Foulquier, Cömert, Guillamon i Jesús Vázquez realitzaren un partit impecable.

Bones notícies per a Bordalás sumar defenses a la causa. El València necessitava reduir la quantitat de gols encaixats i als últims tres partits s’ha mostrat realment sòlid.