ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no va arribar a contactar amb el Llevant per De Frutos

Per Alex Alfaro · 06 Abril, 2022

Durant el mes de febrer el València CF va posar entre cella i cella el nom de diversos jugadors del Llevant UD entre els quals es trobava De Frutos. L’extrem granota ha sigut una de les autèntiques revelacions de la temporada i és normal que el València busque fer-se amb els seus serveis.

No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres, fonts oficials del Llevant UD descarten que el València haja efectuat cap contacte per De Frutos.

La relació és bona entre totes dues parts i no està ni molt menys trencada després de l’operació de Manu Vallejo en el mercat d’hivern. Des del Llevant entenen que aquella operació va callar per un canvi d’opinió del jugador i no per un error del València C.F.

El València segueix amb la ment posada en el pròxim mercat, com no podia ser d’una altra manera, però de moment tenen poc terreny avançat. És necessària una reestructuració i les peces encara no han encaixat: renovacions, eixida, quadrar comptes i fer una plantilla competitiva…veurem amb o sense Bordalás.