ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no tindrà director esportiu

Per Pablo Marquez · 21 Juliol, 2020

La cúpula directiva del València formada per Meriton Holdings i els seus homes de confiança es veuen preparats per a confeccionar la plantilla de cara a l’any que ve.

Segons ha informat Radio Marca València, el club no s’ha plantejat contractar a un director esportiu per a treballar en la contractació de jugadors. La idea que té el València és confiar en el treball de Corona i Anil Murthy que seran els encarregats, juntament amb Peter Lim, de decidir que futbolistes vindran i quins eixiran del club.

Este model és el que ha llevat al València a terminar dues temporades a la 12° posició. Els anys que el club ha comptat amb gent de futbol les posicions en lliga han sigut: quart amb Salvo i Rufete i dues temporades seguides classificant-se per a la Champions gràcies a Mateu Alemany i a Marcelino Garcia Toral.

No obstant això, Anil Murthy considera que ara mateix hi ha treballadors molt capaços per encarregar-se de l’estructura esportiva. Per tant, este mercat d’estiu s’espera que tant Murthy com Corona confeccionen la plantilla, però sempre amb el beneplàcit de Peter Lim i l’ajuda del seu soci, Jorge Mendes.