La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València no té els permisos per a emetre la final en la Fanzone de Mestalla
,

El València no té els permisos per a emetre la final en la Fanzone de Mestalla

COMPARTIR


El València C.F no compta amb els permisos pertinents per a projectar la final de Copa del Rei entre el València i el Reial Betis del pròxim 23 d’abril, tal com han informat els companys de Plaza Deportiva.

Des de l’entitat de Mestalla tenien planejada una autèntica festa per als aficionats durant la mateixa vesprada de la final. A partir de les 17.00 hores es donaria el tret d’inici a la fan zone en la qual a més d’espectacles musicals, foodtrucks i altres… No obstant això, el plat fort eren els 70 metres de pantalla gegant on l’afició del València esperava que es projectara la novena copa del rei per al València.

No obstant això, Mediaset, propietària dels drets televisius no ha donat en cap moment autorització al València per a poder fer això. Malgrat tractar-se d’un partit que s’emet en obert, les imatges no es distribueixen públicament i els drets continuen sent propietat de Mediaset.

Segons afirma este mateix mitjà de comunicació, des de la companyia audiovisual estudiaren dur a terme accions legals.

Altres entitats, com l’ajuntament de València o el mateix Reial Betis, també estudiaven oferir diferents pantalles gegants. No obstant això, al no comptar amb els permisos de Mediaset han declinat esta possibilitat.

Estarem atents a les accions que du a terme el València i sí finalment ofereix el partit als seus aficionats en la fan zone malgrat les conseqüències que això puga comportar.