Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no podrà reinvertir els 20 milions de la venda de Yunus

Per Alex Alfaro · 29 Juliol, 2023

El València ha fet els deures i ha realitzat una gran operació amb la venda de Yunus Musah, a més de ser un jugador que no era capital en la planificació de la plantilla.

No obstant això, ens pot portar a enganys i és que segons ha informat el periodista Héctor Gómez, La Liga confirma que el València es troba en equilibri amb el límit salarial, també conegut Joc net. No obstant això, fins que el València no iguale la mitjana de benefici net per venda de jugadors de les últimes 3 temporades, eixos diners no pot ser reinvertible.

És a dir, que a pesar que el València ha aconseguit una venda important de 20 jugadors, ara mateix únicament pot reinvertir amb l’estalviat per salaris i amortitzacions.

En aquest context, el València es marca l’objectiu de Sergi Canós, pel qual posaran més carn a la graella, i necessitaria que es tancara alguna eixida més per a completar les incorporacions d’Amallah i Rafa Mir.

L’objectiu de Lucas Boyé, dels qui vos hem parlat al llarg de la setmana, és veritablement complicat. És un nom que agrada i molt a la secretaria esportiva del València. Malgrat la seua clàusula de rescissió de 15 milions, l’Elx ha posat un preu límit d’una xifra pròxima als 10 milions, encara que el València confia a poder fer l’operació en uns números un poc superiors als 8,5 milions.

És a dir, malgrat continuar descapitalitzant l’equip, la disminució dels ingressos provoca que el València tinga cada vegada menys força en el mercat.